KUL_LOGO_KLEUR_JPEG

Download de folder

Toelatingsvoorwaarden

Toelating tot inschrijving aan de postgraduaatopleiding Psychoanalytische Psychotherapie is beperkt tot:

1. Houders van het diploma van licentiaat (driejarig)/master (twee fasen) of Science in de psychologie, die de optie/afstudeerrichting klinische (en gezondheids)psychologie hebben gevolgd en die ten minste 6 maanden klinische stage hebben gevolgd.
2. Houders van het diploma van licentiaat (driejarig)/master of Science in de pedagogische wetenschappen (twee fasen), die de optie/afstudeerrichting orthopedagogiek hebben gevolgd en die ten minste 6 maanden klinische stage hebben gevolgd.
3. Houders van het diploma van arts/master of Medicine/in de geneeskunde, die tevens psychiater of psychiater in opleiding zijn (vanaf de tweede fase van deze opleiding).
4. Er heeft een selectiegesprek plaats wegens het grote aantal kandidaten en de maximumcapaciteit van de opleiding. Selectiecriteria kunnen zijn beroepservaring, motivatie, informatie bekomen via referentiepersonen en aspecten van persoonlijk functioneren.
5. De opleidingsonderdelen van dit postgraduaat kunnen enkel worden opgenomen in het kader van een diplomacontract. In uitzonderlijke gevallen, na bijzondere toelating, kan een creditcontract voor een of meerdere opo's worden toegestaan.
6. Deze opleiding duurt 4 fasen (80 studiepunten) en kost 2500 euro per opleidingsfase.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player